Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/doornbus.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/www/doornbus.nl/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Onze diensten | Autobusbedrijf Doornbos

Onze diensten

Onze diensten

Zoekt u passend vervoer voor uw (buitenlandse) delegatie, een congres, personeelsfeest of uw bedrijfsuitstapje? Doornbos heeft de oplossing voor al uw wensen wat betreft het vervoeren van diverse groottes van groepen. Dankzij onze veelzijdigheid, zijn wij de aangewezen partij om al uw vervoer in goede banen te leiden.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor ieder soort groepsvervoer.
Onze touringcars zijn zeer geschikt voor groeps- en zakenreizen, bedrijfsuitjes, schoolreisjes en allerlei andere reizen.
Bij het reserveren van een touringcar is het mogelijk om naast een ééndaagse reis ook meerdaagse reizen te boeken, ook reizen naar het buitenland zijn geen probleem voor Autobusbedrijf Doornbos.
Om onze dienst zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen, heeft Autobusbedrijf Doornbos een uitgebreid wagenpark, waardoor u altijd een geschikte touringcar kunt huren.

Ons wagenpark bestaat uit touringcars van verschillende soorten en groottes.
Zo hebben wij touringcars om maximaal 8 passagiers te vervoeren, maar hebben wij ook touringcars waarbij de maximumcapaciteit 88 personen is.
Daarnaast is ons aanbod zeer divers in de soorten touringcars die u kunt huren.
Ons wagenpark bestaat namelijk uit standaard touringcars, luxe touringcars en VIP touringcars.
Al onze touringcars worden regelmatig gecontroleerd volgens de normen die gesteld zijn door ISO 9001:2008.
Dit betekent dat al onze touringcars veilig en goed voorbereid de weg op gaan om u te vervoeren.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, houden we graag rekening met uw speciale wensen. Vanzelfsprekend kunnen we de catering voor u verzorgen aan boord van een van onze touringcars en kunt u gebruik maken van een hostess die u vriendelijk bijstaat met raad en daad gedurende de reis.

Meer informatie over de catering.

Ontdek de mogelijkheden van onze diverse touringcars.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op via ons nummer 050 – 3129412 of stuur een e-mail naar info@doornbus.nl