Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/doornbus.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/www/doornbus.nl/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Voordelige touringcar | Autobusbedrijf Doornbos

Voordelige touringcar

Voordelig een touringcar huren

Autobusbedrijf Doornbos is u graag van dienst wanneer u een voordelige touringcar wilt huren. Onze voordelige touringcars zijn er in verschillende maten. Zo kunnen wij u een voordelige touringcar aanbieden met de capaciteit voor 26 personen tot een voordelige touringcar met de capaciteit voor 58 personen. Hierdoor is er altijd een geschikte touringcar.

Onze voordelige touringcars bieden u en uw medereisgenoten een comfortabele reis voor een zeer scherpe prijs. De touringcar is voorzien van onder andere een geluidsinstallatie met microfoon, airconditioning, comfortabele stoelen met veiligheidsgordels. Deze voordelige touringcars beschikken niet over een toilet.

Onze touringcars worden uitsluitend verhuurd inclusief een chauffeur. Deze chauffeur weet als geen ander hoe belangrijk uw ervaring moet zijn met het huren van een touringcar. De chauffeur zal u gastvrij ontvangen en ervoor zorgen dat het huren van een touringcar zal worden afgesloten als een positieve ervaring.

Deze voordelige touringcars kunnen gehuurd worden voor allerlei verschillende uitstapjes. Zo worden de touringcars regelmatig verhuurd voor schoolreisjes, pretparkreizen, sportevenementen, bedrijfsuitjes en andere evenementen en uitstapjes. Wij verzorgen graag uw reis, waar dan ook in Nederland en Europa. Daarnaast zijn buitenlandse busreizen geen probleem voor Autobusbedrijf Doornbos.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Indien u een touringcar wilt huren, kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website of bellen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 050 – 312 9412.